حتما شما هم تا کنون بارها با این سوال مواجه شده اید که از چه روغنی برای سرخ کردن استفاده کنیم در این نوشتار می خواهیم با بررسی برخی از معروف ترین انواع روغن های خوراکی آن ها را از نظر استفاده برای سرخ کردن مورد ارزیابی قرار دهیم تا شما با خیال راحت انتخابی درست برای سلامتی خود را داشته باشید.
همچنین فروشگاه صنم گل مفتخر است با ارائه انواع روغن های گیاهی و خالص در حوزه های خوراکی، آرایشی و بهداشتی گامی هر چند کوچک در ارتقای سلامت جامعه بر دارذ. شما هم اکنون می توانید با مراجعه به بخش فروشگاه در کمال اطمینان انواع روغن های مورد نیاز خود را خریداری نمایید. برخی از روغن های گیاهی که در فروشگاه صنم گل ارائه می گردد به شرح زیر می باشد:
روغن خالص کنجد، روغن خالص زیتون، روغن خالص سیاهدانه، روغن خالص آفتابگردان، روغن خالص آرگان، روغن خالص نارگیل و ده ها روغن گیاهی خالص و … .
برای بررسی روغن های مناسب برای سرخ کردنی باید ابتدا با مفهوم نقطه دود آشنا شویم. درجه دود روغن دمایی است که در آن دما روغن شروع به دود کردن می کند و یا به عبارت دیگر در این دما روغن از بین می رود و ترکیبات مضری در آن تولید می شود.
اولین روغنی که در این نوشتار مورد بررسی قرار می گیرد روغن زیتون می باشد. تقریبا از نظر همه کارشناسان و صاحب نظران حوزه مواد غذایی بالاترین نقطه دود مربوط به روغن زیتون خالص می باشد. بنابراین برای تفت دادن مواد غذایی، پختن تخم مرغ و انواع کباب های گوشتی استفاده از روغن زیتون خالص بلامانع می باشد اما برای برخی از سرخ کردنی ها که نیاز به دمای بالا و زمان طولانی تری می باشد باید بررسی کرد که آیا روغن زیتون برای این کار مناسب می باشد یا خیر؟
روغن زیتون روغنی است با خواص بالا و ضد سرطان، این روغن وقتی در دمای بالا به مدت زمان زیاد قرار می گیرد علی رغم اینکه مشکلی برای تحمل این دما ندارد ولی تقریبا اکثر مواد مفید آن از بین میروند و فاقد ارزش غذایی خاصی می شود.
بعد از روغن زیتون بالاترین نقطه دود مربوط به روغن کانولا و کنجد می باشد. این دو روغن نیز قابلیت استفاده در سرخ کردنی را دارند. از این دو روغن به صورت خالص در سرخ کردنی های با زمان های نسبتا کوتاه استفاده می گردد. امروزه برای افزایش زمان سرخ کردنی ها از ترکیب روغن های گیاهی استفاده می کنند. ترکیب این روغن ها دارای نقطه دود به مراتب بالاتری نسبت به نقطه دود تک تک روغن ها دارد. به این روغن ها ویتامین و آنتی اکسیدان نیز اضافه می شود تا دماهای بسیار بالاتر و مدت زمان سرخ کردن بین دو تا چهار ساعت نیز تحمل کنند.
شما برای تهیه و خرید انواع روغن های گیاهی خالص برای مضارف خوراکی، درمانی و یا آرایشی و بهداشتی می توانید به فروشگاه صنم گل مراجعه نمایید ما با افتخار و برای سلامتی شما روغن های گیاهی خالص را تولید و برای فروش در اختیار شما قرار داده ایم. انواع روغن های گیاهی موجود در فروشگاه شامل: روغن نارگیل خالص، روغن سیاهدانه خالص، روغن آرگان خالص، روغن کنجد خالص، روغن زیتون خالص، روغن بادام تلخ خالص، روغن بادام شیرین خالص و … .